KRİPTO PARA PİYASASI EKİM AYINDA SERT HAREKETLER İLE DEVAM EDİYOR !
top of page

KRİPTO PARA PİYASASI EKİM AYINDA SERT HAREKETLER İLE DEVAM EDİYOR !



Ekim ayının başında Bitcoin hacim artışları ile son bir buçuk ayın en yüksek seviyesine ulaştı!



Bitcoin 28 bin doların üzerini test ederken Ether, Litecoin ve Solana gibi varlıklar da yükselişi sürdürdü.



Yatırımcılar, iflas eden kripto Borsası FTX'in kurucusu Sam Bankman-Fried'in Salı günü başlaması planlanan duruşmasını bekliyor.


Bitcoin Eylül ayında yüzde 4,1 yükselmiş, ancak geçen çeyrekte yüzde 11 düşmüştü. Bitcoin son dört yılın her birinde Ekim ayında değer kazandığı görüldü.

OrBit Markets'ın kurucu ortağı Caroline Mauron, "Muhtemelen yeni bir muhasebe çeyreğinin başlamasıyla önemli alım akışları olmuş gibi görünüyor ve sonuçta ortaya çıkan hareketler hafta sonu likiditesinin az olmasıyla daha da şiddetlendi" dedi.


Binance borsasında yeni liste alan ve hiç boğa görmemiş SEI ve CYBER tokende bu aralar sessizliğini koruyor.


Her nekadar CYBER geçtiğimiz günlerde muazzam bir artış yapsada tekrardan sert düşüşler ile başlangıç noktalarına yaklaştı.


SEI ise halen kendini kanıtlamamış ve kanıtlama sürecininde yakın olacağı cripto expert analiz ekibi tarafından düşünülmekte.



Alpha Impact'in kurucu ortağı Hayden Hughes, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun geçen hafta kararı ertelemesine rağmen BlackRock Inc. şirketinin Bitcoin ETF tekliflerini onaylayacağı spekülasyonunun da ralliye yardımcı olduğunu söyledi.




Bankman-Fried geçtiğimiz hafta, mahkemeye çıkmasına günler kala Brooklyn federal hapishanesinden salıverilmek için yaptığı bir başka teklife daha olumsuz karşılık almıştı.

CoinDesk'in haberine göre, geçtiğimiz Kasım ayında hacklenen FTX ile bağlantılı bir cüzdan, yaklaşık bir yıl sonra ilk kez faaliyet gördü ve 4 milyon dolardan fazla Ether taşındı.




Yazar : Cripto Expert

5 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page