KRİPTO PARA PİYASASININ YENİ GÖZDE COİNLERİNDEN BİRİ OLDUĞU DÜŞÜNÜLEN CYBER COİN NEDİR ?
top of page

KRİPTO PARA PİYASASININ YENİ GÖZDE COİNLERİNDEN BİRİ OLDUĞU DÜŞÜNÜLEN CYBER COİN NEDİR ?

CYBER coin nedir? CYBER, CyberConnect platformunun temel yönetişim birimi olarak hizmet veren bir tokendir. Sahip olduğunuz CYBER sayısı, platform üzerindeki oylama haklarınızı belirler ve bu hakları başka bir kullanıcıya aktarma olanağınız bulunmaktadır.



CYBER Coin arzı

1 Ağustos 2023 itibariyle, toplam CYBER arzı 100 milyon adettir. Bununla birlikte listeleme sırasında dolaşımdaki arz 11.038.000 olacaktır. Yani CYBER coin ticarete açıldığında dolaşımda toplam arzın %11’i bulunacaktır.


CYBER COİN GELECEĞİ ?

Cyber coin piyasaya yeni girmiş ve şuana kadar boğa sezonu görmemiştir. Kendini ayı sezonunda kanıtlayan ve hem proje hemde hacim bakımından birçok coine göre önde olan cyber, boğa sezonu girişinde minimum 40x beklenti oluşturmuştur.

Sert ve anlık yükselişleri ile göze çarpan cyber, balinaları tarafından dikkat çekilecek şekilde yönetiliyor.


CyberConnect sahibi kim?

CyberConnect’in kurucusu ve CEO’su Wilson Wei’dir. Girişimci olan Wilson Wei ilk girişimini (Lina Blockchain( 2017’de Silikon Vadisi’nde kurmuştur. Daha sonra bu girişimi BitTorrent’e satan Wei, 2021 yılında CyberConnect fikrini hayata geçirmiştir.


CyberConnect projesi

CyberConnect, az önce de bahsettiğimiz gibi web3 teknolojisi temelinde çalışan bir sosyal ağ protokolüdür. Bu platformun amacı, kullanıcıların dijital kimlikleri, içerikleri, ilişkileri ve etkileşimleri üzerinde tam hakimiyet kurmalarını sağlamaktır. Bu büyük proje, üç ana bileşenden oluşur:

  1. CyberAccount: ERC-4337 standardına uyumlu bir hesap sistemidir.

  2. CyberGraph: Kullanıcı içeriği ve sosyal bağlantıları için çok zincirli akıllı sözleşmelerle desteklenen, sansürlenemez bir veritabanıdır.

  3. CyberNetwork: Gaz kullanımı açısından etkili ve büyüyebilir bir L2 ağıdır.

Peki, CyberConnect platformunun kişiler için sunduğu değerler nelerdir? İnsanlar neden CyberConnect’i bir sosyal ağ olarak kullanmalı? Projenin yöneticilerine göre cevap aşağıdaki gibi.

  • Geliştiriciler için: Web3 teknolojisiyle çalışan yenilikçi sosyal uygulamalarını, altyapı veya başlangıç zorlukları hakkında endişe duymadan geliştirme yapma fırsatı sunar.

  • İçerik Oluşturucular için: İçeriklerini adil, doğrudan, özgür ve merkeziyetsiz bir çevrede oluşturarak kitlelerine ulaşma ve gelir elde etme olanağı tanır.

  • Kullanıcılar için: Tam kontrole sahip olduğu dijital kimlikleri ve sosyal etkileşimleriyle web3 dünyasına kolayca katılma şansı verir.

Kısacası, CyberConnect, sosyal medyanın geleceğini şekillendirmek ve bireylere dijital dünyada daha çok kontrol sağlamak için tasarlanmış bir platformdur.



35 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page